PSV Soccer School Dagclinics

Train een dag als jeugdspeler van PSV. Dat is waar de PSV Soccer School Dagclinics voor staan. Voetballers in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar beleven onder andere hoe het is om op De Herdgang te trainen volgens de trainingsmethoden van PSV. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedere jeugdige voetballer!

De PSV Soccer School Dagclinic stelt kinderen in staat om één dag te kunnen trainen als PSV’er. Daarbij kunnen kinderen kennismaken met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Voetbalplezier en beleving staat hierbij voorop, maar weet dat onze trainers altijd de oren en ogen geopend houden voor het voetbaltalent dat aanwezig is bij de PSV Soccer School.

Voetballers (jongens én meisjes) in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar kunnen meedoen aan de PSV Soccer School. Iedereen die het leuk vindt een dag te trainen als een PSV’er is welkom. Het niveau waarop je actief bent maakt niet uit. Bij de indeling van de teams proberen de trainers wel rekening te houden met de niveauverschillen. Met enige regelmaat zijn er ook speciale clinics voor meiden en/of keepers.

Speciaal voor meiden

Voor meiden is er een speciale meidenclinic, met begeleiding van een drietal speelsters van PSV Vrouwen. De groepen worden ingedeeld op leeftijd.

Speciaal voor keepers

Er is ook een exclusieve clinic voor keepers bij de PSV Soccer School. Een dag vol met keepersoefeningen die de jeugdkeepers van PSV ook krijgen! De keeperstrainers van PSV nemen je intensief mee in het mooie keepersvak. De groepen worden ingedeeld op leeftijd.

Wat krijg je bij deelname?

Een dagclinic is een dag lang training volgens de visie en trainingsmethodieken van PSV. Je krijgt persoonlijke begeleiding van PSV Soccer School-trainers (max. 8 voetballers per trainer) en uiteraard een gezonde en uitgebreide sportlunch. Verder verkrijg je een rondleiding over sportcomplex De Herdgang, een officieel PSV Soccer School-shirt (t.w.v. € 39,99), een goodiebag gevuld met een bidon en een certificaat van deelname uit naam van Hoofd Jeugdopleidingen Art Langeler. Tot slot maak je voor slechts € 20,- meer je tenue helemaal compleet met een PSV Soccer School-short en -kousen.

PSV Soccer School shirt + tas + bidon

Kosten

Deelnemen aan de eendaagse clinics is al mogelijk vanaf € 99,-. Kijk voor alle prijzen bij de FAQ (veelgestelde vragen). Deelnemen aan de keepersclinic is al mogelijk vanaf € 149,-, hier geldt een ander tarief omdat de keepersoefeningen veelal 1-op-1 zijn.

Vragen

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.