Heb jij altijd al eens een dag willen trainen als een jeugdspeler van PSV? Dat kan bij de PSV Soccer School Experience! Voetballers van 7 tot en met 15 jaar kunnen in de herfst- en voorjaarsvakantie ervaren hoe het is om een dag te trainen als jeugdspeler van PSV. Een geweldige ervaring voor iedere jonge voetballer!

Bij de PSV Soccer School kunnen kinderen één dag trainen als een echte PSV’er. De kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om voetbalplezier en beleving en uiteraard houden onze trainers altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten.

Alle voetballers van 7 tot en met 15 jaar mogen meedoen. Alle jongens én meisjes die het leuk vinden om een dag te trainen als PSV’er zijn welkom.

• voor jongens en meiden
  • speciaal voor meiden
  • speciaal voor keepers

Wat voor niveau je hebt maakt niet uit. De trainers proberen bij het indelen van de teams rekening te houden met niveauverschillen.

Speciaal voor meiden

In beide vakanties organiseert PSV ook een speciale clinic voor meiden. De meiden worden de hele dag begeleid door speelsters van PSV Vrouwen. Op deze manier maak je niet alleen kennis met de trainingsmethodieken van PSV, maar ook met de vrouwelijke profs! Meiden van 7 tot en met 15 jaar zijn welkom en de groepen worden op leeftijd ingedeeld.

Speciaal voor keepers

Ook voor de keepers is er een speciale clinic in de herfst- en voorjaarsvakantie. Je doet een dag lang oefeningen die de jeugdkeepers van PSV ook doen. De keeperstrainers van PSV zorgen voor een intensieve begeleiding en laten je proeven aan het keepersvak. Keepers van 7 tot en met 15 jaar zijn welkom en de groepen worden hier op leeftijd ingedeeld.

Vanaf €99,- euro kun je al meedoen aan de Experience. Leden van FC PSV en andere Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting. Zij betalen dus €94,05 euro. Voor die prijs krijg je een officieel PSV Soccer School-voetbalshirt, -gymsack, -bidon, een gezonde sportlunch en een certificaat van deelname uit naam van Hoofd Jeugdopleidingen Pascal Jansen. Betaal je €20,- euro meer dan maak je je outfit met PSV Soccer School-short en –kousen compleet.

Deelname aan de Keepers Experience kost €149,- euro. De keepersclinic is wat duurder omdat er specifieke materialen gebruikt worden en de persoonlijke begeleiding nog wat hoger is. Er wordt getraind in kleine groepen met op iedere vijf deelnemers een keeperstrainer. Deze persoonlijke aanpakt past bij de visie en de professionele kwaliteitsnorm van de PSV Jeugdopleiding. Ook in dit geval maak je voor slechts €20,- euro je tenue compleet met PSV Soccer School-short en –kousen.

Dagprogramma ∗

Ontvangst Herdgang 08.45 uur
Opening, omkleden en klaarmaken voor training 09.00 uur
Warming-up09.30 uur
Technische voetbaltrainingen09.45 uur
Sportlunch in kantine Herdgang11.45 uur
After lunch programma (PSV-quiz & rondleiding Herdgang) 12.15 uur
FUN voetbaltrainingen13.00 uur
Toernooivormen14.30 uur
Afsluiting (uitreiken certificaten van deelname) 15.45 uur
Einde dagprogramma16.00 uur

Vragen

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

∗ ‘Ouders/verzorgers zijn welkom tot aan het einde van de warming-up (09.45 uur). Daarna gaan de trainers samen met de deelnemers aan de slag. Kort voordat de toernooivormen beginnen (rond 14.30 uur) zijn ouders/verzorgers weer van harte welkom om de kinderen te supporten en om actiefoto’s te maken.’

Algemene voorwaarden PSV Soccer School