PSV Soccer School driedaagse ofwel PSV Soccer School Summer Experience! is in de zomervakantie drie dagen trainen op sportcomplex De Herdgang. Maar dat niet alleen! Je maakt ook een rit in de spelersbus en je krijgt een rondleiding in het Philips Stadion. Alles om jouw profervaring compleet te maken! Voetballers van 7 tot en met 12 jaar kunnen zich op deze manier drie dagen lang speler van PSV voelen.

De Summer Experience is vooral gericht op voetbaltechnische zaken. Je maakt elke dag kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Tijdens de eerste twee dagen behandelen we de drie belangrijkste elementen binnen het voetbal: verdedigen, aanvallen en omschakelen van verdedigen naar aanvallen en andersom. Op de derde en finaledag van de Summer Experience doorloop je een techniekcircuit en sluiten we af met een toernooi. Hier kun je jouw geleerde skills laten zien!

Naast al deze trainingen is er ook tijd om PSV op een andere manier te beleven. Op de tweede dag rijd je na de sportlunch met de echte spelersbus van PSV van sportcomplex De Herdgang naar het Philips Stadion! Als een echte prof kom je aan bij het stadion waar je tijdens een rondleiding alle speciale plekken te zien krijgt. Na drie trainingen, een rit met de spelersbus en een stadiontour kun je je thuis op gaan maken voor de finaledag.

Alle jonge voetballers van 7 tot en met 12 jaar mogen meedoen aan de PSV Soccer School Summer Experience. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom. We organiseren de Summer Experience twee keer. De eerste keer is voor voetballers van 7 tot en met 9 jaar. De tweede keer zijn de spelers van 10 tot en met 12 jaar aan de beurt.

Bij de PSV Soccer School vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. We trainen in kleine groepen zodat we iedere speler de juiste begeleiding kunnen geven. Een groep bestaat uit maximaal zestien spelers die begeleid wordt door twee trainers van PSV Soccer School.

Programma

We organiseren de PSV Soccer School Driedaagse twee keer per zomervakantie. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma dag 1

Ontvangst Herdgang 09.00 uur
Opening event09.15 uur
Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Middagtraining13.00 - 14.30 uur (voetbalprincipe 2)
Einde dag15.00 uur

Programma dag 2

Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Transfer stadion12.30 - 13.00 uur (met spelersbus PSV)
PSV Stadiontour13.45 - 14.15 uur
Einde dag15.00 uur

Programma dag 3 Finale dag!
Techniekcircuit, toernooi, prijsuitreiking

Finale10.00 - 12.00 uur

Om mee te doen aan de PSV Soccer School Summer Experience betaal je €199,- euro per speler. Ben je lid van FC PSV of van één van onze Amateur Partner Clubs dan krijg je 5% korting. Daarvoor krijg je onder andere drie professionele trainingen, een rit van De Herdgang naar het Philips Stadion in de spelersbus van PSV, een PSV-stadiontour, een officieel PSV Soccer School Tenue (shirt, broek en kousen) en een gave finaledag met daarin een techniekcircuit, een afsluitend toernooi en een prijsuitreiking.

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School