Trainingskamp

Beleef PSV op een unieke manier, ga mee op het PSV Soccer School Trainingskamp! Spelers van 10 tot en met 12 jaar krijgen de mogelijkheid om bij PSV op een tweedaags trainingskamp te gaan inclusief een hotelovernachting!

Ga op trainingskamp als een speler van PSV, beleef het Philips Stadion en bereid je met je team en trainers in een hotel professioneel voor op de trainingen van de volgende dag! Het trainingskamp is een mix van fun, beleving en werken aan jouw ontwikkeling als voetballer.

Op sportcomplex De Herdgang ga je samen met de trainers van de PSV Soccer School twee dagen trainen volgens de methoden van PSV. Op deze manier werk je gedurende vier trainingen aan jouw voetbalvaardigheden. Na de eerste twee trainingen vertrek je naar het Philips Stadion om te dineren, een PSV Stadiontour te volgen en een bezoek aan het PSV Museum te brengen. Nadat je alles van het Philips Stadion hebt ontdekt vertrek je naar het hotel om samen met een teamgenoot de kamer in te checken.  Na een ontspannende activiteit ga je op tijd rusten om de volgende dag na het ontbijt fit aan de derde en vierde training te beginnen.

Het PSV Soccer School Trainingskamp is voor jongens van 10 tot en met 12 jaar. Ben jij een fanatieke voetballer die zijn vaardigheden wil verbeteren en PSV op een unieke manier wil beleven? Schrijf je dan direct in! Persoonlijke aandacht staat bij de PSV Soccer School hoog in het vaandel. Om iedere speler de juiste aandacht en begeleiding te geven neemt iedere trainer verantwoording over maximaal 8 spelers.

De allereerste editie van het PSV Soccer School Trainingskamp is geweest op donderdag 28 juli 2016 en vrijdag 29 juli 2016. Alle trainingen vinden plaats op sportcomplex De Herdgang en de trainers en voetballers overnachten gezamenlijk in het Van der Valk Hotel Eindhoven. Inschrijven is nu mogelijk!

Kosten

De kosten voor het PSV Soccer School Trainingskamp bedragen € 249,- per speler. Daarvoor krijg je onder andere vier professionele trainingen, twee sportlunches, avondeten, PSV Stadiontour, bezoek PSV Museum, hotelovernachting en een officieel PSV Soccer School Tenue (shirt, broek & kousen).

Het programma voor het PSV Soccer School Trainingskamp ziet er als volgt uit:

Dag 1 Ontvangst sportcomplex De Herdgang 10.00 uur
PSV Voetbalclinic 1