Trainingsmodule

Train 10 weken op De Herdgang, daar waar onze talenten groot zijn geworden! Ervaar hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV volgens de trainingsmethoden van PSV. Speciaal voor de fanatieke voetballer!

Jeugd dagclinic

Train 1 dag op De Herdgang volgens de trainingsmethoden van PSV, daar waar onze talenten groot zijn geworden. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedere jonge voetballer! Ook zijn er een speciale clinics voor keepers en voor meiden.

Meiden dagclinic

Train 1 dag op De Herdgang volgens de trainingsmethoden van PSV, daar waar onze talenten groot zijn geworden. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor meiden. Deze dag is onder begeleiding van een drietal speelsters van PSV Vrouwen!

Keepers dagclinic

Train 1 dag op De Herdgang volgens de trainingsmethoden van PSV, daar waar onze talenten groot zijn geworden. Een exclusieve clinic vol met keepersoefeningen die de jeugdkeepers van PSV ook krijgen! De keeperstrainers van PSV nemen je intensief mee in het mooie keepersvak.

On Tour - SV Brandevoort

Train 6 weken volgens de methodieken van PSV bij een Amateur Partner Club. PSV Soccer School On Tour vindt komende editie plaats in Helmond op het sportpark van SV Brandevoort. Schrijf je nu in voor de allereerste PSV Soccer School On Tour in oktober, want vol = vol.

Contact

PSV Soccer School
Oirschotsedijk 12
5651 GC Eindhoven

Let op! De Herdgang is per auto te bereiken via de Achtseweg Zuid. Advies is om deze weg in te voeren in de navigatie.