Met de PSV Soccer School Preseason vijfweekse bereid jij je als een prof voor op het nieuwe voetbalseizoen! Spelers van 6 tot en met 14 jaar worden gedurende vijf weken met verschillende vaardigheden voorbereid om fit aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Vijf unieke trainingen
Begin fit aan het nieuwe seizoen. Onze trainers hebben een uniek vijfweeks trainingsprogramma opgesteld waarmee jij in topconditie aan voetbalseizoen 2020-2021 begint bij jouw eigen vereniging.

Voor wie is het?
De zomer vijfweekse richt zich op fanatieke voetballers van 6 tot en met 14 jaar. Het niveau van de deelnemers is vergelijkbaar met dat van voetballers uit selectieteams van gemiddelde amateurverenigingen. Als speler beslis je zelf of je je wil meten met zo’n groep.

We verdelen de groep in vier leeftijdscategorieën: 6-7 jaar, 8-9 jaar, 10-11 jaar en 12-14 jaar. Jouw ontwikkeling als voetballer staat centraal. Om iedere speler de juiste aandacht te geven trainen we in groepen met een klein leeftijdsverschil. De groepen bestaan uit zestien tot twintig spelers en worden begeleid door twee trainers van PSV.

Wanneer?
De PSV Soccer School organiseert de vijfweekse module één keer per jaar, ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Dit jaar vind de editie plaats in augustus. Vijf weken lang wordt er elke zondag anderhalf uur getraind op de volgende tijdstippen:

  • de leeftijden 6-7 jaar om 9.30 uur
  • de leeftijden 8-9 jaar om 9.30 uur
  • de leeftijden 10-11 jaar om 11.45 uur
  • de leeftijden 12-14 jaar om 11.45 uur

Data nieuwe reeks (inschrijving sluit op 28-07-2020 om 09.00 uur)

Week 1:        02-08         (Aannamevaardigheden)
Week 2:        09-08         (Passvaardigheden)
Week 3:        16-08         (Passeervaardigheden)
Week 4:        23-08         (Scoorvaardigheden)
Week 5:        30-08         (Kijkvaardigheden)

Wat krijg je en wat kost het?
Om mee te doen aan de PSV Soccer School Preseason vijfweekse betaal je €119,- euro. Dit is inclusief:

  • 5 professionele trainingen
  • PSV Soccer School Shirt
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Certificaat van deelname

Voor slechts €25,- extra maak je je PSV Soccer School-tenue compleet met bijbehorende short en kousen.

Ben je lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend. Leden van Amateur Partner clubs krijgen korting middels een couponnummer. Voor meer informatie neem contact op met PSV.

Vragen?
Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.