Heb jij altijd al eens een dag willen trainen als een jeugdspeler van PSV? Dat kan tijdens een PSV Soccer School Dagclinic! Voetballers van 6 t/m 15 jaar kunnen in de herfst- en meivakantie ervaren hoe het is om een dag te trainen als jeugdspeler van PSV. Een geweldige ervaring voor iedere jonge voetballer! 

Speerpunten
De kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, faciliteiten en coaching van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om voetbalplezier en beleving, waarbij onze trainers natuurlijk altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten houden.

Voor wie is het?
Voetballers en keepers van 6 t/m 15 jaar zijn tijdens de Dagclinics van harte welkom. Wat voor niveau je hebt maakt niet uit. De trainers proberen bij het indelen van de groepen rekening te houden met niveauverschillen.

Wanneer?

De dagclinics vinden plaats in de herfstvakantie van regio Zuid. Als de definitieve data bekend zijn zullen ze hier bekend worden gemaakt.

Dagprogramma ∗

Ontvangst Herdgang 08.45 uur
Opening, omkleden en klaarmaken voor training 09.00 uur
Warming-up09.30 uur
Technische voetbaltrainingen09.45 uur
Sportlunch in kantine Herdgang11.45 uur
After lunch programma (PSV-quiz & rondleiding Herdgang) 12.15 uur
FUN voetbaltrainingen13.00 uur
Toernooivormen14.30 uur
Afsluiting (uitreiken certificaten van deelname) 15.45 uur
Einde dagprogramma16.00 uur

*Ouders/verzorgers zijn welkom tot aan het einde van de warming-up (09.45 uur). Daarna gaan de trainers samen met de deelnemers aan de slag. Kort voordat de toernooivormen beginnen (rond 14.30 uur) zijn ouders/verzorgers weer van harte welkom om de kinderen te supporten en om actiefoto’s te maken.

Wat krijg je en wat kost het?
Voetballers kunnen voor € 99,- meedoen aan een dagclinic, keepers vanaf € 129,- omdat er specifieke materialen worden gebruikt en de persoonlijke begeleiding is nog wat intensiever. Voor zowel de voetballers als de keepers is de dagclinic inclusief:

  • Professionele trainingssessies
  • PSV Soccer School-shirt
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Sportlunch op De Herdgang
  • Certificaat van deelname
  • PSV Gift Card t.w.v. € 10,-

Maak je tenue compleet en korting voor leden!
Voor slechts € 20,- extra maak je je PSV Soccer School-tenue compleet met bijbehorende short en kousen. Ben je lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend. Leden van Amateur Partner clubs krijgen korting middels een couponnummer. Voor meer informatie neem contact op met PSV.

Contact met PSV Soccer School
Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School