Heb jij altijd al eens een dag willen trainen als een jeugdspeler van PSV? Dat kan tijdens een PSV Soccer School Dagclinic! Voetballers van 6 t/m 15 jaar kunnen in de herfst- en meivakantie ervaren hoe het is om een dag te trainen als jeugdspeler van PSV. Een geweldige ervaring voor iedere jonge voetballer!

woensdag 29 april
Dagclinic 6-8 jaar
Speciale meidenclinic
Meidenclinic 6-15 jaar
Dagclinic 9-11 jaar
Speciale keepersclinic
Keepersclinic 6-15 jaar
Dagclinic 12-15 jaar

De kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, faciliteiten en coaching van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om voetbalplezier en beleving, waarbij onze trainers natuurlijk altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten houden.

Voetballers en keepers van 6 t/m 15 jaar zijn tijdens de Dagclinics van harte welkom. Wat voor niveau je hebt maakt niet uit. De trainers proberen bij het indelen van de groepen rekening te houden met niveauverschillen.

Woensdag 29 april               6 –   8 jaar
Donderdag 30 april              9 – 11 jaar / Meidenclinic 6-15 jaar
Vrijdag 1 mei                       12 – 15 jaar / Keepersclinic 6-15 jaar

Dagprogramma ∗

Ontvangst Herdgang 08.45 uur
Opening, omkleden en klaarmaken voor training 09.00 uur
Warming-up09.30 uur
Technische voetbaltrainingen09.45 uur
Sportlunch in kantine Herdgang11.45 uur
After lunch programma (PSV-quiz & rondleiding Herdgang) 12.15 uur
FUN voetbaltrainingen13.00 uur
Toernooivormen14.30 uur
Afsluiting (uitreiken certificaten van deelname) 15.45 uur
Einde dagprogramma16.00 uur

*Ouders/verzorgers zijn welkom tot aan het einde van de warming-up (09.45 uur). Daarna gaan de trainers samen met de deelnemers aan de slag. Kort voordat de toernooivormen beginnen (rond 14.30 uur) zijn ouders/verzorgers weer van harte welkom om de kinderen te supporten en om actiefoto’s te maken.

Voetballers kunnen voor € 99,- meedoen aan een dagclinic, keepers vanaf € 129,- omdat er specifieke materialen worden gebruikt en de persoonlijke begeleiding is nog wat intensiever. Voor zowel de voetballers als de keepers is de dagclinic inclusief:

• Professionele trainingssessies
  • PSV Soccer School-shirt
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Sportlunch op De Herdgang
  • Certificaat van deelname
  • PSV Gift Card t.w.v. € 10,-

Maak je tenue compleet en korting voor leden!
Voor slechts € 20,- extra maak je je PSV Soccer School-tenue compleet met bijbehorende short en kousen. Ben je lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend. Leden van Amateur Partner clubs krijgen korting middels een couponnummer. Voor meer informatie neem contact op met PSV.

Contact met PSV Soccer School
Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

woensdag 29 april
Dagclinic 6-8 jaar