Heb jij altijd al eens een dag willen trainen als een jeugdspeler van PSV? Dat kan tijdens een PSV Soccer School Dagclinic! Voetballers van 7 tot en met 15 jaar kunnen in de herfst- en voorjaarsvakantie ervaren hoe het is om een dag te trainen als jeugdspeler van PSV. Een geweldige ervaring voor iedere jonge voetballer!

De kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, faciliteiten en coaching van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om voetbalplezier en beleving, waarbij onze trainers natuurlijk altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten houden.

Voetballers en keepers van 7 tot en met 15 jaar zijn tijdens de Dagclinics van harte welkom. Iedere vakantie worden de dagen als volgt ingedeeld:

• Dagclinics voor jongens
    Uitgebreid voetbalprogramma samengesteld vanuit de PSV Jeugdopleiding
  • Dagclinics voor meiden
    De meiden worden in de middag begeleid en getraind door speelsters van PSV Vrouwen!
  • Dagclinics voor keepers
    De keeperstrainers van PSV zorgen voor een intensieve begeleiding en laten je uitgebreid proeven aan het keepersvak volgens de PSV manier. Deze clinic is voor zowel jongens als meiden.

Wat voor niveau je hebt maakt niet uit. De trainers proberen bij het indelen van de groepen rekening te houden met niveauverschillen.

Dagprogramma ∗

Ontvangst Herdgang 08.45 uur
Opening, omkleden en klaarmaken voor training 09.00 uur
Warming-up09.30 uur
Technische voetbaltrainingen09.45 uur
Sportlunch in kantine Herdgang11.45 uur
After lunch programma (PSV-quiz & rondleiding Herdgang) 12.15 uur
FUN voetbaltrainingen13.00 uur
Toernooivormen14.30 uur
Afsluiting (uitreiken certificaten van deelname) 15.45 uur
Einde dagprogramma16.00 uur

*Ouders/verzorgers zijn welkom tot aan het einde van de warming-up (09.45 uur). Daarna gaan de trainers samen met de deelnemers aan de slag. Kort voordat de toernooivormen beginnen (rond 14.30 uur) zijn ouders/verzorgers weer van harte welkom om de kinderen te supporten en om actiefoto’s te maken.

Voetballers kunnen voor € 99,- meedoen aan een dagclinic, keepers vanaf € 129,- omdat er specifieke materialen worden gebruikt en de persoonlijke begeleiding is nog wat intensiever. Voor zowel de voetballers als de keepers is de dagclinic inclusief:

• Professionele trainingssessies
  • PSV Soccer School-shirt
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Sportlunch op De Herdgang
  • Certificaat van deelname
  • PSV Gift Card t.w.v. € 10,-

Maak je tenue compleet en korting voor leden!
Voor slechts € 20,- extra maak je je PSV Soccer School-tenue compleet met bijbehorende short en kousen. Leden van FC PSV en Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting. Zij betalen € 94,05 of  € 113,05 voor het complete pakket.

Contact met PSV Soccer School
Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School