Heb jij altijd al eens een dag willen trainen als een jeugdspeler van PSV? Dat kan tijdens een PSV Soccer School Dagclinic! Voetballers van 6 t/m 15 jaar kunnen in de herfst- en meivakantie ervaren hoe het is om een dag te trainen als jeugdspeler van PSV. Een geweldige ervaring voor iedere jonge voetballer!

De kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, faciliteiten en coaching van de PSV Academy. Alles draait om voetbalplezier en beleving, waarbij onze trainers natuurlijk altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten houden.

Voetballers en keepers van 6 t/m 15 jaar zijn tijdens de Dagclinics van harte welkom. Wat voor niveau je hebt maakt niet uit. De trainers proberen bij het indelen van de groepen rekening te houden met niveauverschillen.

Dagprogramma ∗

Ontvangst PSV Campus De Herdgang 09.30 uur
Openingswoord10.00 uur
Warming-up10.15 uur
Technische voetbaltrainingen10.30 uur
Sportlunch in kantine Herdgang12.15 uur
FUN voetbaltrainingen13.00 uur
Toernooi14.30 uur
Afsluiting (uitreiken certificaten van deelname) 15.30 uur
Einde dagprogramma16.00 uur

Voetballers kunnen voor € 99,- meedoen aan een dagclinic, keepers vanaf € 129,- omdat er specifieke materialen worden gebruikt en de persoonlijke begeleiding is nog wat intensiever. Voor zowel de voetballers als de keepers is de dagclinic inclusief:

• Professionele trainingssessies
  • PSV Soccer School-shirt
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Sportlunch op PSV Academy
  • Certificaat van deelname
  • PSV Gift Card t.w.v. € 10,-

Maak je tenue compleet en korting voor leden!
Voor slechts € 25,- extra maak je je PSV Soccer School-tenue compleet met bijbehorende short en kousen. Ben je lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Coronamaatregelen
PSV houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Klik hier om te zien welke dat zijn.

Contact met PSV Soccer School
Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School