PSV Soccer School driedaagse

Deze zomer NIEUW bij PSV, de PSV Soccer School Driedaagse. Drie dagen voetballen op sportcomplex De Herdgang met daarbij unieke PSV-belevingsaspecten! Zo maakt een rit met de spelersbus en een rondleiding in het Philips Stadion jouw profervaring compleet. Gedurende deze dagen worden voetballers van 7 tot en met 12 jaar ondergedompeld in de wereld van PSV.

De focus tijdens deze drie dagen ligt op de voetbaltechnische zaken. Deelnemers maken dagelijks kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Tijdens de eerste twee dagen worden drie ontzettend belangrijke voetbalprincipes behandeld, namelijk: verdedigen, aanvallen en omschakelen van verdedigen naar aanvallen en van aanvallen naar verdedigen. Op dag 3 volgt de finaledag, waarbij er een gaaf techniekcircuit wordt doorlopen en er wordt afgesloten met een toernooi, waarbij jij jouw geleerde skills mag gaan laten zien!

Tussen al het voetbalgeweld door gaan de deelnemers op een unieke manier PSV beleven. Op dag 2 vertrekken zij namelijk na de sportlunch met de echte spelersbus van PSV van sportcomplex De Herdgang naar het Philips Stadion! Als prof aangekomen bij het stadion gaan zij de wereld van PSV op een leuke/sportieve manier verkennen. Na drie trainingen, een rit met de spelersbus en een stadiontour mogen de spelers zich thuis op gaan maken voor de finaledag.

De PSV Soccer School Driedaagse is voor  voetballers (jongens en meiden) van 7 tot en met 12 jaar. Er worden twee edities georganiseerd, de eerste is voor voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar en de twee editie is voor voetballers van 10 tot en met 12 jaar. Wil jij drie dagen veel voetballen volgens de PSV-manier en onze club op een unieke manier beleven? Schrijf je dan direct in voor de editie van 7-9 jaar of 10-12 jaar!

Persoonlijke aandacht staat bij de PSV Soccer School hoog in het vaandel. Om iedere speler de juiste aandacht te geven wordt er getraind in kleine groepen. De groepen bestaan uit maximaal zestien spelers onder begeleiding van een tweetal trainers.

Programma
De PSV Soccer School Driedaagse vindt deze zomer twee keer plaats. De eerste editie voor 7 tot en met 9 jarige voetballers wordt georganiseerd van woensdag 19 juli tot en met vrijdag 21 juli. De tweede editie voor 10 tot en met 12 jarige voetballers start op maandag 24 juli en eindigt op woensdag 26 juli. Het programma voor beide edities ziet er als volgt uit:

Programma dag 1

Ontvangst Herdgang 09.00 uur
Opening event09.15 uur
Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Middagtraining13.00 - 14.30 uur (voetbalprincipe 2)
Einde dag15.00 uur

Programma dag 2

Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Transfer stadion12.30 - 13.00 uur (met spelersbus PSV)
PSV Stadiontour13.45 - 14.15 uur
Einde dag15.00 uur

Programma dag 3 Finale dag!
Techniekcircuit, toernooi, prijsuitreiking

Finale10.00 - 12.00 uur

Kosten?
De kosten voor de PSV Soccer School Driedaagse bedragen € 199,- per speler. Leden van FC PSV krijgen 5% korting. Daarvoor krijg je onder andere drie professionele trainingen, een ritje van De Herdgang naar het Philips Stadion in de spelersbus van PSV, een PSV-stadiontour, een officieel PSV Soccer School Tenue (shirt, broek & kousen) en een gave finaledag met daarin een techniekcircuit, afsluitend toernooi en een prijsuitreiking.

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Klik hier voor de algemene voorwaarden PSV Soccer School Driedaagse.