De PSV Soccer School Driedaagse is in de zomervakantie drie dagen trainen op sportcomplex De Herdgang. Maar dat niet alleen! Je bezoekt ook het Philips Stadion, krijgt hier een rondleiding en kan in het PSV museum de grootste prijzen uit de clubhistorie bewonderen. Alles om jouw profervaring compleet te maken! Voetballers van 7 tot en met 12 jaar kunnen zich op deze manier drie dagen lang speler van PSV voelen.

Je maakt elke dag kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Tijdens de eerste twee dagen behandelen we de drie belangrijkste elementen binnen het voetbal: verdedigen, aanvallen en omschakelen van verdedigen naar aanvallen en andersom.

Een echte prof!
Naast al deze trainingen is er ook tijd om PSV op een andere manier te beleven. Op de tweede dag rijd je na de sportlunch van sportcomplex De Herdgang naar het Philips Stadion! Als een echte prof kom je aan bij het stadion waar je tijdens een rondleiding alle speciale plekken te zien krijgt.

Finale dag
Na drie trainingen en een bezoek aan het stadion kun je je thuis op gaan maken voor de finaledag waar je een techniekcircuit doorloopt en we afsluiten met een toernooi. Op deze derde dag kun je jouw geleerde skills laten zien!

Alle jonge voetballers, zowel jongens als meisjes, van 7 tot en met 12 jaar mogen meedoen aan de PSV Soccer School Driedaagse. We organiseren de Zomer Driedaagse twee keer.

Woensdag 10 juli t/m vrijdag 12 juli 2019 (let op: Inschrijving voor deze driedaagse sluit woensdag 3 juli om 09.00 uur)
Maandag 22 juli t/m woensdag 24 juli 2019 (let op: Inschrijving voor deze driedaagse sluit maandag15 juli om 09.00 uur)

In beide gevallen zijn voetballers van 7 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 12 jaar van harte welkom, waarbij de groepen in worden gedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Programma dag 1

Ontvangst Herdgang 09.00 uur
Opening event09.15 uur
Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Middagtraining13.00 - 14.30 uur (voetbalprincipe 2)
Einde dag15.00 uur

Programma dag 2

Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Transfer stadion12.30 - 13.00 uur
PSV Stadiontour13.45 - 14.15 uur
Einde dag15.00 uur

Programma dag 3 Finale dag!

Techniek circuit, toernooi en certificaatuitreiking10.00 - 12.00 uur

Om mee te doen aan de PSV Soccer School Driedaagse betaal je € 199,- euro per speler. Dit is inclusief:

• Professionele trainingen
  • PSV Soccer School Tenue (shirt, short en kousen)
  • Twee sportlunches
  • PSV Stadiontour
  • Finaledag inclusief techniek circuit
  • Certificaat van deelname

Leden van FC PSV en Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting. Zij betalen € 189,05.

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

woensdag 10 juli
Driedaagse 10-12 jaar