De Driedaagse gaan, ondanks de maatregelen omtrent het coronavirus, gewoon door! De PSV Soccer School Driedaagse is in de zomervakantie drie dagen trainen op PSV Campus De Herdgang. Maar dat niet alleen! Je bezoekt ook het Philips Stadion, krijgt hier een rondleiding en kan in het PSV museum de grootste prijzen uit de clubhistorie bewonderen. Alles om jouw profervaring compleet te maken! Voetballers van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich op deze manier drie dagen lang speler van PSV voelen.

I.v.m. de Corona maatregelen zal het programma iets aangepast worden. De deelnemer krijgt hierover tijdig bericht.

Je maakt elke dag kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Tijdens de eerste twee dagen behandelen we de drie belangrijkste elementen binnen het voetbal: verdedigen, aanvallen en omschakelen van verdedigen naar aanvallen en andersom.

Een echte prof!
Naast al deze trainingen is er ook tijd om PSV op een andere manier te beleven. Op de tweede dag rijd je na de sportlunch van PSV Campus De Herdgang naar het Philips Stadion! Als een echte prof kom je aan bij het stadion waar je tijdens een rondleiding alle speciale plekken te zien krijgt.

Finale dag
Na drie trainingen en een bezoek aan het stadion kun je je thuis op gaan maken voor de finaledag waar je een techniekcircuit doorloopt en we afsluiten met een toernooi. Op deze derde dag kun je jouw geleerde skills laten zien!

Alle jonge voetballers, zowel jongens als meisjes, van 6 tot en met 12 jaar mogen meedoen aan de PSV Soccer School Driedaagse. We organiseren de Zomer Driedaagse twee keer.

Editie 1: dinsdag 14 juli – donderdag 16 juli (uitverkocht)

Editie 2: dinsdag 28 juli – donderdag 30 juli (uitverkocht)

In beide gevallen zijn voetballers van 6 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 12 jaar van harte welkom, waarbij de groepen in worden gedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Programma dag 1

Ontvangst Herdgang 09.00 uur
Opening event09.15 uur
Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Middagtraining13.00 - 14.30 uur (voetbalprincipe 2)
Einde dag15.00 uur

Programma dag 2

Ochtendtraining10.00 - 11.30 uur (voetbalprincipe 1)
Sportlunch11.45 - 12.30 uur
Transfer stadion12.30 - 13.00 uur
PSV Stadiontour13.45 - 14.15 uur
Einde dag15.00 uur

Programma dag 3 Finale dag!

Techniek circuit, toernooi en certificaatuitreiking10.00 - 12.00 uur

Om mee te doen aan de PSV Soccer School Driedaagse betaal je € 199,- euro per speler. Dit is inclusief:

• Professionele trainingen
  • PSV Soccer School Tenue (shirt, short en kousen)
  • Twee sportlunches
  • PSV Stadiontour
  • Finaledag inclusief techniek circuit
  • Certificaat van deelname

Ben je lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend. Leden van Amateur Partner clubs krijgen korting middels een couponnummer. Voor meer informatie neem contact op met PSV.

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Nog even dit
Omwille van het Coronavirus neemt PSV de volgende maatregelen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen:

Brengen & halen

• Ouders/verzorgers mogen het terrein niet op
  • Kinderen kunnen worden afgezet op P1 van PSV Campus De Herdgang
  • Na de training kunnen de ouders/verzorgers wachten op P1 van PSV Campus De Herdgang (denk om 1,5 meter afstand met andere ouders!)
  • De kinderen worden na afloop van de training begeleid naar de parkeerplaats

Info deelnemers

• Kom in trainingskleding. Aan het eind van de eerste training ontvang je van ons je eigen PSV Soccer School tenue. We vragen je deze vanaf de tweede training al thuis aan te trekken
  • Houd 1,5 meter afstand van de trainers