Wil jij een betere FIFA-speler worden? Leer de skills van PSV esporters Ali Riza Aygün, Romal Abdi en Stefano Pinna. Een dag vol gameplezier in de officiële esports room in het Philips Stadion, met stadiontour, lunch en FIFA-toernooi.

maandag 15 oktober
esports clinic 10-12 jaar
dinsdag 16 oktober
esports clinic 13-15 jaar
woensdag 17 oktober
esports clinic 16+

Speerpunten

Bij de PSV Soccer School kun je een dag trainen als een echte PSV esporter. Maak kennis met de specifieke vaardigheden, coaching en begeleiding van de esporters van PSV Ali Riza, Romal en Stefano. Word een betere FIFA-speler! Game in de PSV esports room in het Philips Stadion, lunch met zicht op het veld in eetcafé De Verlenging en toon jouw geleerde skills tijdens het esports toernooi.

Voor wie is het?

Alle FIFA-gamers vanaf 10 jaar, verdeeld in onderstaande leeftijdscategorieën. Er wordt FIFA 19 gespeeld, uitsluitend op PlayStations.

  • voor jongens en meiden
  • 10 t/m 12 jarigen
  • 13 t/m 15 jarigen
  • 16+

Wanneer?

Je kan jezelf nu meteen inschrijven voor de esports clinics in herfstvakantie 2018. Heb je al interesse in esports clinics in de kerst- of carnavalsvakantie? Laat je interesse weten via soccerschool@psv.nl, zodat wij je op de hoogte kunnen houden!

Wat krijg je en wat kost het?

Voor € 59,-  kun je al meedoen aan de esports Experience. Leden van FC PSV en andere Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting. Zij betalen dus € 56,05. Voor die prijs krijg je naast de clinic een officieel PSV Soccer School esports-shirt, -gymsack, -bidon, PSV Stadiontour, lunch en een FIFA19 PSV Steelbook.

Dagprogramma ∗

Ontvangst Kleedkamer PSV (Philips Stadion)09.45 uur
Opening, Romal en Ali Riza esports Room10.00 uur
PSV esports Skill training10.15 uur
Lunch in eetcafe De Verlenging12.00 uur
PSV Stadiontour12.30 uur
PSV esports Toernooi13.30 uur
Einde dagprogramma15.30 uur

Vragen

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School