Wil jij een betere FIFA-speler worden? Leer de skills van esporters Ali Riza Aygün, Yusufcan Ercan en coach Romal Abdi. Een ochtend of middag vol gameplezier in de officiële PSV esports room in het Philips Stadion. Sluit de clinic af met een FIFA-toernooi.

Speerpunten

Bij de PSV Soccer School kun je een dag trainen als een echte PSV esporter. Maak kennis met de specifieke vaardigheden, coaching en begeleiding van de esporters van PSV: Ali Riza en Yusufcan. Word een betere FIFA-speler! Game in de PSV esports room in het Philips Stadion en toon jouw geleerde skills tijdens het esports-toernooi.

Voor wie is het?

Deze clinic is beschikbaar voor FIFA-gamers en gamesters en van 10 t/m 14 jaar. Er wordt FIFA 20 gespeeld, uitsluitend op de PlayStation.

Wat krijg je en wat kost het?

Voor € 39,- kun je al meedoen aan de Esports clinic. Ben je lid van FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend. Leden van Amateur Partner clubs krijgen korting middels een couponnummer. Voor meer informatie neem contact op met PSV.

Dagprogramma

Dagdeel 1 (Maximaal 16 deelnemers)

08:45Ontvangst Receptie Philips Stadion
09:00Opening in Esports Room + FIFA Clinic
11:00Korte pauze
11:15Esports Toernooi
13:00Einde FIFA Clinic

Dagdeel 2 (Maximaal 16 deelnemers)

13:30Ontvangst Receptie Phlips Stadion
13:45Opening in Esports Room + FIFA Clinic
15:45 Korte pauze
16:00Esports Toernooi
17:45Einde FIFA clinic

Vragen

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School