De PSV Soccer School gaat in de winter naar binnen! In de kerstvakantie trainen voetballers van 6 tot en met 13 jaar niet buiten in de kou maar overdekt tijdens de PSV Soccer School Indoor Clinics. De inschrijvingen zijn geopend.

Speerpunten
Nog altijd maken deelnemers kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken en coaching van de PSV Jeugdopleiding. Maar omdat het de winterperiode betreft train je net zoals de jeugdspelers van PSV overdekt. De andere ondergrond vraagt een andere techniek en precies dat zullen de trainers jou bijbrengen. Daarnaast komen er tal van bijzondere (technische) voetbalelementen aan bod. Alles draait om voetbalplezier en beleving, maar weet dat onze trainers altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten houden.

Dagprogramma

Ontvangst ISE Eindhoven09.00 uur
Opening09.15 uur
Technische voetbalvormen10.00 uur
Sportlunch in aula ISE12.15 uur
Wedstrijdvormen13.15 uur
Toernooivormen14.00 uur
Afsluiting (uitreiken certificaten)15.00 uur
Einde dagprogramma15.15 uur

* Ouders/verzorgers zijn welkom tijdens de opening en warming-up. Daarna gaan de trainers samen met de deelnemers aan de slag. Zo rond 14.00 uur, kort voordat het toernooi begint, zijn ouders/verzorgers weer van harte welkom om de kinderen te supporten en om actiefoto’s te maken. Dit kan op de indoor locatie: International School Eindhoven (ISE). Deze is met de auto te bereiken via Achtseweg Zuid. Voer deze straat in op uw navigatie en volg vanaf de rotonde de borden “ISE main entrance” .

Wat krijg je en wat kost het?
Voetballers kunnen voor € 79,- meedoen aan een Indoor Clinic.

Deze clinic is inclusief:
Professionele trainingssessies
PSV Soccer School-shirt
PSV Goodiebag + bidon
Sportlunch op De Herdgang
Certificaat van deelname

Maak je tenue compleet en korting voor leden!
Voor slechts € 20,- extra maak je je PSV Soccer School-tenue compleet met bijbehorende short en kousen. Ben je lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Coronamaatregelen 
PSV houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Klik hier om te zien welke dat zijn.

Contact met PSV Soccer School
Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kun je contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.