PSV Soccer School on Tour

PSV Soccer School komt naar je toe deze zomer! Train 1 dag volgens de trainingsmethodieken van PSV op een sportpark bij jou in de buurt. We zijn deze zomer te vinden bij SHH Herten!

maandag 10 augustus
SHH Herten 6-8 jaar
dinsdag 11 augustus
SHH Herten 9-11 jaar
woensdag 12 augustus
SHH Herten 12-15 jaar
woensdag 12 augustus
SHH Herten meiden 6-15 jaar

Heb jij altijd al eens een dag willen trainen als een jeugdspeler van PSV? Dat kan tijdens PSV Soccer School On Tour! Voetballers van 6 t/m 15 jaar kunnen in de zomervakantie een dag trainen als een echte PSV’er bij een sportpark bij jou in de buurt. Een geweldige ervaring voor iedere jonge voetballer!

De kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken en coaching van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om voetbalplezier en beleving, waarbij onze trainers natuurlijk altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten houden.

Jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar zijn van harte welkom bij PSV Soccer School on Tour. Wat voor niveau je hebt maakt niet uit. De trainers proberen bij het indelen van de groepen rekening te houden met eventuele niveauverschillen.

Waar en wanneer?
Het complete programma per locatie vind je op de onderstaande pagina’s.

SHH Herten                Maandag 10 augustus t/m woensdag 12 augustus