Met de vijfweekse van PSV Soccer School blijf jij fit tijdens de zomermaanden, net als de profs van PSV.

5 Unieke trainingen
Spelers worden in vijf weken met verschillende oefeningen op PSV Campus De Herdgang getraind om fit te blijven gedurende de zomermaanden. Onze trainers hebben een uniek trainingsprogramma opgesteld waarmee jij in topconditie de zomer doorkomt.

Alle voetballers van 6 tot 14 jaar zijn van harte welkom bij de PSV Soccer School vijfweekse. Wat voor niveau je hebt maakt niet uit. De trainers proberen bij het indelen van de groepen rekening te houden met niveauverschillen.

Om mee te doen aan de PSV Soccer School vijfweekse betaal je €119,- euro. Dit is inclusief:

• Vijf professionele trainingen
  • PSV Soccer School-shirt (maak je outfit compleet met een bijbehorend broekje en kousen voor slechts €25,-)
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Certificaat van deelname

De PSV Soccer School vijfweekse start op zondag 2 augustus. Vijf weken lang wordt er elke zondag 1,5 uur getraind op de volgende tijdstippen:

• de leeftijden 6-7 jaar om 9.30 uur
  • de leeftijden 8-9 jaar om 9.30 uur
  • de leeftijden 10-11 jaar om 11.45 uur
  • de leeftijden 12-14 jaar om 11.45 uur

Data trainingen (INSCHRIJVING GESLOTEN)
Week 1:
Week 2:        09-08
Week 3:        16-08
Week 4:        23-08
Week 5:        30-08

Praktische informatie
Omwille van het Coronavirus neemt PSV de volgende maatregelen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen:

Brengen & halen

• Ouders/verzorgers mogen het terrein niet op
  • Kinderen kunnen worden afgezet op P1 van PSV Campus De Herdgang
  • Na de training kunnen de ouders/verzorgers wachten op P1 van PSV Campus De Herdgang (denk om 1,5 meter afstand met andere ouders!)
  • De kinderen worden na afloop van de training begeleid naar de parkeerplaats

Info deelnemers

• Kom in trainingskleding. Aan het eind van de eerste training ontvang je van ons je eigen PSV Soccer School tenue. We vragen je deze vanaf de tweede training al thuis aan te trekken
  • Houd 1,5 meter afstand van de trainers
  • Geen high-five of handen schudden met de trainers
  • Kleedruimtes zijn niet beschikbaar
  • We adviseren om je eigen drinkfles mee te nemen

Ben je lid van de Phoxy Club of FC PSV? Dan heb je recht op korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.