Met de PSV Soccer School Trainingsmodule ervaren spelers van 7 tot en met 15 jaar gedurende 10 weken hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV.

Drie unieke modules
Word sterker, sneller en behendiger en laat zien wat je in je mars hebt. Onze trainers en scouts volgen tien weken lang jouw ontwikkeling als voetballer. Gedurende het seizoen kun jij jezelf binnen drie thema’s ontwikkelen. Volgens een uitgekiend programma werken we, aan de hand van onderstaande thema’s, samen tien weken aan:

Thema Periode
Voetbalvaardighedenseptember-december
Keuzes makenjanuari-april
Herkenningapril-juli

Trainingsmodule 7-8 jaar
Train to get better!
Trainingsmodule 9-10 jaar
Trainingsmodule 11-12 jaar
Trainingsmodule 13-15 jaar

Meten = weten!
We beginnen deze trainingsmodule met een nulmeting. Dankzij het PSV Field Lab is het mogelijk om jouw sprintsnelheid, sprongkracht en behendigheid te meten in combinatie met jouw functionele techniek (aanname, passen, dribbelen en traptechniek). We slaan alle data op en analyseren deze. Aan de hand hiervan ga je samen met de trainers aan de slag om jouw vaardigheden te verbeteren. We herhalen de meting in week negen. Ben jij na tien weken het meest vooruitgegaan van al jouw leeftijdsgenoten en heb jij jezelf als een echte prof gedragen? Dan krijg jij na afloop misschien wel een hele gave PSV-verrassing.

Persoonlijke online pagina
Je maakt gebruik van TPE, wat staat voor Team Performance Exchange. Het is een online video analyse-systeem, waar jij een persoonlijke pagina op krijgt. Tijdens de trainingsperiode deelt PSV voetbal gerelateerde berichten op jouw persoonlijke TPE-pagina. Via deze omgeving, die ook wordt gebruikt door onze jeugdteams en het eerste elftal, blijven wij buiten de trainingen om werken aan jouw ontwikkeling als voetballer!

De trainingsmodule richt zich op fanatieke voetballers van 7 tot en met 15 jaar. Het niveau van de deelnemers is vergelijkbaar met dat van voetballers uit selectieteams van gemiddelde amateurverenigingen. Als speler beslis je zelf of je je wil en kan meten met zo’n groep.

We verdelen de groep in vier leeftijdscategorieën: 7-8 jaar, 9-10 jaar, 11-12 jaar en 13-15 jaar. Jouw ontwikkeling als voetballer staat centraal. Om iedere speler de juiste aandacht te geven trainen we in groepen met een klein leeftijdsverschil. De groepen bestaan uit zestien tot twintig spelers en worden begeleid door twee trainers.

De PSV Soccer School organiseert de 10-weekse module drie keer per jaar. De eerste editie van het seizoen start in september, de tweede in januari en de derde in april. Tien weken lang wordt er elke zondag 1,5 uur getraind op de volgende tijdstippen:

• de leeftijden 7-8 jaar en 9-10 jaar om 9.30 uur
  • de leeftijden 11-12 jaar en 13-15 jaar zijn om 11.45 uur

Week 1  zondag 30 september
Week 2  zondag 7 oktober
Vrij         zondag 14 oktober (marathon Eindhoven)
Week 3  zondag 21 oktober
Week 4  zondag 28 oktober
Week 5  zondag 4 november
Week 6  zondag 11 november
Week 7  zondag 18 november
Week 8  zondag 25 november
Week 9  zondag 2 december
Week 10  zondag 9 december
Inhaaldag  zondag 16 december (indien nodig)

Om mee te doen aan de PSV Soccer School Trainingsmodule betaal je € 259,- euro. Dit is inclusief:

• 10x professionele trainingen
  • 2x PSV Field Lab metingen
  • PSV Soccer School Tenue (shirt, broek en kousen)
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Rapport van je doorgemaakte ontwikkelingen
  • Persoonlijke online pagina
  • Certificaat van deelname
  • Kans op gave PSV-verrassing

Leden van FC PSV en Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting. Zij betalen € 246,05.

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School