PSV Trainingsmodule

Waar de PSV Soccer School Dagclinics staan voor een dag lang trainen als PSV’er, gaat de PSV Soccer School Trainingsmodule een stap verder. Gedurende tien weken ervaren spelers van 7 tot en met 14 jaar wekelijks hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV.

Trainingsmodule 7-8 jaar
Train to get better!
Trainingsmodule 9-10 jaar
Trainingsmodule 11-12 jaar
Trainingsmodule 13-14 jaar

Ontwikkel je als voetballer, train 10 weken bij PSV! Word sterker, sneller en behendiger en laat daarbij zien wat je al in je mars hebt. Onze trainers en scouts volgen 10 weken lang jouw ontwikkeling als voetballer.

Op sportcomplex De Herdgang ga je samen met de trainers van de PSV Soccer School tien weken aan de slag om van jezelf een betere en completere voetballer te maken. Volgens een uitgekiend programma werken we samen aan jouw ontwikkeling als voetballer, waarbij de eerste training direct in het teken staat van jouw huidige prestaties. Deze prestaties worden gemeten in het gloednieuwe PSV Field Lab.

Meten = weten!

De PSV Soccer School Trainingsmodule start met een zogenaamde nulmeting. Het PSV Field Lab maakt het op sportcomplex De Herdgang mogelijk om jouw sprint snelheid, sprongkracht en behendigheid te meten in combinatie met jouw functionele technieken (aanname, passen, dribbelen, traptechniek). Alle data wordt opgeslagen en geanalyseerd, waarna jij samen met de trainers aan de slag gaat om jouw vaardigheden te verbeteren. In week 10 herhalen we de meting, heb jij na tien weken de meeste progressie/vooruitgang geboekt ten opzichte van jouw leeftijdsgenoten? Dan wacht jou aan het einde van de module een hele gave PSV-verrassing!

Online video analyse

Naast het FieldLab maak je ook gebruik van TPE, wat staat voor Team Performance Exchange. Het is een online video analyse-systeem, waar jij een persoonlijke pagina op krijgt. Tijdens de trainingsperiode deelt PSV voetbal gerelateerde berichten op jouw persoonlijke TPE-pagina. Via deze omgeving, die ook wordt gebruikt door onze jeugdteams en het eerste elftal, blijven wij buiten de trainingen om werken aan jouw ontwikkeling als voetballer.

De PSV Soccer School Trainingsmodule is voor jongens van 7 tot en met 14 jaar. De deelnemende voetballers worden onderverdeeld in vijf leeftijdscategorieën: 7-8, 9-10, 11-12 en 13-14 jaar. Ben jij een fanatieke voetballer die zijn vaardigheden bij PSV wil verbeteren? Schrijf je dan direct in!

Persoonlijke aandacht staat bij de PSV Soccer School hoog in het vaandel. Om iedere speler de juiste aandacht te geven wordt er getraind in kleine groepen. De groepen bestaan uit maximaal zestien spelers onder begeleiding van een tweetal trainers.

Voor de editie die start in september 2017 kun je je nu inschrijven. Klik hier om je direct in te schrijven!

De trainingen van de leeftijden 7-8 jaar en 9-10 jaar zijn om 9.30 uur, de trainingen van de leeftijden 11-12 jaar en 13-14 jaar zijn om 11.45 uur. Een training duurt 1,5 uur.

Week 1: zondag 17 september
Week 2: zondag 24 september
Week 3: zondag 1 oktober
Week 4: zondag 8 oktober
Week 5: zondag 15 oktober (1e weekend herfstvakantie)
Week 6: zondag 22 oktober (2e weekend herfstvakantie)
Week 7: zondag 29 oktober
Week 8: zondag 5 november
Week 9: zondag 12 november
Week 10: zondag 19 november

Kosten?

De kosten voor de PSV Soccer School Trainingsmodule bedragen € 249,- per speler. Leden van FC PSV krijgen 5% korting. Daarvoor krijg je onder andere tien professionele trainingen, metingen in het PSV Field Lab, een officieel PSV Soccer School Tenue (shirt, broek & kousen), rapport van je doorgemaakte ontwikkeling en een PSV-presentje.

Klik hier voor de algemene voorwaarden PSV Soccer School Trainingsmodule