Waar de PSV Soccer School Dagclinics staan voor een dag lang trainen als PSV’er, gaat de PSV Soccer School Trainingsmodule een stap verder. Een Training Experience waar gedurende tien weken spelers van 7 tot en met 15 jaar wekelijks ervaren hoe het is om als jeugdspeler opgeleid te worden bij PSV.

zondag 22 april
Trainingsmodule 7-8 jaar
Uitverkocht
Train to get better!
zondag 22 april
Trainingsmodule 9-10 jaar
Uitverkocht
zondag 22 april
Trainingsmodule 11-12 jaar
Uitverkocht
zondag 22 april
Trainingsmodule 13-15 jaar

Speerpunten

Train tien weken als jeugdspeler van PSV en ontwikkel je als voetballer! Word sterker, sneller en behendiger en laat zien wat je in je mars hebt. Onze trainers en scouts volgen tien weken lang jouw ontwikkeling als voetballer. Je gaat samen met de trainers van de PSV Soccer School op sportcomplex De Herdgang aan de slag om een betere en completere voetballer te worden. Met behulp van een speciaal programma wordt er aan jouw ontwikkeling gewerkt. Tijdens de eerste training worden je prestaties gemeten in het PSV Field Lab.

Meten = weten!

We beginnen deze Training Experience met een nulmeting. Dankzij het PSV Field Lab is het op sportcomplex De Herdgang mogelijk om jouw sprintsnelheid, sprongkracht en behendigheid te meten in combinatie met jouw functionele techniek (aanname, passen, dribbelen en traptechniek). We slaan alle data op en analyseren deze. Aan de hand hiervan ga je samen met de trainers aan de slag om jouw vaardigheden te verbeteren. We herhalen de meting in week negen. Ben jij na tien weken het meest vooruitgegaan van al jouw leeftijdsgenoten? Dan krijg je na afloop van de Training Experience een gave PSV-verrassing

Online video analyse

Naast het FieldLab maak je ook gebruik van TPE, wat staat voor Team Performance Exchange. Het is een online video analyse-systeem, waar jij een persoonlijke pagina op krijgt. Tijdens de trainingsperiode deelt PSV voetbal gerelateerde berichten op jouw persoonlijke TPE-pagina. Via deze omgeving, die ook wordt gebruikt door onze jeugdteams en het eerste elftal, blijven wij buiten de trainingen om werken aan jouw ontwikkeling als voetballer.

Voor wie is het?

De PSV Soccer School Training Experience richt zich op fanatieke voetballers van 7 tot en met 15 jaar. Het niveau van de deelnemers is vergelijkbaar met dat van voetballers uit selectieteams van gemiddelde amateurverenigingen. Als speler beslis je zelf of je je wil en kan meten met zo’n groep. We verdelen de groep in vier leeftijdscategorieën: 7-8, 9-10, 11-12 en 13-15 jaar. Jouw ontwikkeling als voetballer staat bij de Training Experience centraal. Om iedere speler de juiste aandacht te geven trainen we in groepen met een klein leeftijdsverschil. De groepen bestaan uit zestien tot twintig spelers en worden begeleid door twee trainers.

Wanneer?

Voor de eerstvolgende editie kun je je nu inschrijven. Klik hier om je direct in te schrijven! 

De PSV Soccer School organiseert de Training Experience drie keer per jaar. De eerste editie van het seizoen start in het najaar, de tweede in de winter en de derde in het voorjaar. Tien weken lang wordt er elke zondag 1,5 uur getraind op de volgende tijdstippen:

  • de leeftijden 7-8 jaar en 9-10 jaar om 9.30 uur
  • de leeftijden 11-12 jaar en 13-15 jaar zijn om 11.45 uur
Voorjaarseditie
1. zondag 22 april
2. zondag 29 april
3. zondag 6 mei
4. zondag 13 mei
zondag 20 mei geen training i.v.m. Pinksteren
5. zondag 27 mei
6. zondag 3 juni
7. zondag 10 juni
8. zondag 17 juni
9. zondag 24 juni
10. zondag 1 juli

Indien er een trainingsweek door PSV wordt afgelast, dan bestaat er de mogelijkheid dat het programma voor de voorjaarseditie opschuift naar zondag 8 juli. Hierbij het verzoek om voor alle zekerheid de betreffende zondag in de agenda te noteren als zijnde mogelijke inhaal zondag.

Wat krijg je en wat kost het?

Om mee te doen aan de PSV Soccer School Training Experience betaal je €249,- euro. Ben je lid van FC PSV of van een PSV Amateur Partner Club dan krijg je 5% korting. Voor deze prijs krijg je tien professionele trainingen, de metingen in het PSV Field Lab, een officieel PSV Soccer School Tenue (shirt, broek en kousen) en een officieel rapport van je doorgemaakte ontwikkeling.

Vragen?

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Algemene voorwaarden PSV Soccer School