De PSV Soccer School biedt een PSV-ervaring voor alle leeftijden! PSV Soccer School Voetjebal is een speciaal ontwikkeld voetballend/speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.

• Speerpunten

Voetjebal is veel meer dan een voetballend speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier leren kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Al het voetjebal-materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert coördinatie, behendigheid en balans. Er worden kegels gebruikt, officiële PSV skill ballen, maar ook hoepels, pitzakken en balanceerborden, dit alles in vrolijke kleuren. Het doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek.

• Voor wie is het?

Voetjebal is ontwikkeld voor peuters en kleuters van 2 tot 5 jaar. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 8 kinderen en hun papa of mama. De clinics vinden plaats in de sporthal van de International School Eindhoven (ISE), gelegen naast PSV Campus De Herdgang.

• Wanneer?

De PSV Soccer School organiseert vanaf zondag 26 januari de tweede 10-weekse module PSV Voetjebal. Tien weken lang wordt er ‘getraind’ in 45 minuten durende sessies op onderstaande tijden:
Groep 1:         09.00 – 09.45 uur
Groep 2:         10.00 – 10.45 uur
Groep 3:         11.00 – 11.45 uur
Groep 4:         12.00 – 12.45 uur

Data nieuwe reeks (inschrijving sluit 20-01-2020 om 09:00 uur)
Week 1           26 januari
Week 2           2 februari
Week 3           9 februari
Week 4           16 februari
VRIJ                23 februari (Geen training i.v.m. carnaval)
Week 5           1 maart
Week 6           8 maart
Week 7           15 maart
Week 8           22 maart
Week 9           29 maart
Week 10         5 april

Om aan PSV Voetjebal mee te doen betaal je €165,00. Dit is inclusief

• 10x trainingen
  • Officieel PSV Voetjebal tenue
  • Teamfoto
  • Ontmoeting met mascotte Phoxy
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Certificaat van deelname

Ben je lid van de Phoxy Club? Dan heb je recht op korting. Log in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.