De PSV Soccer School biedt een PSV-ervaring voor alle leeftijden! PSV Soccer School Voetjebal is een speciaal ontwikkeld voetballend/speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.

• Speerpunten

Voetjebal is veel meer dan een voetballend speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier leren kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Al het voetjebal-materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert coördinatie, behendigheid en balans. Er worden kegels gebruikt, officiële PSV skill ballen, maar ook hoepels, pitzakken en balanceerborden, dit alles in vrolijke kleuren. Het doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek.

• Voor wie is het?

Voetjebal is ontwikkeld voor peuters en kleuters van 2 tot 5 jaar. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 kinderen en hun papa of mama. De clinics vinden plaats in de sporthal van de International School Eindhoven (ISE), gelegen naast PSV Campus De Herdgang.

Thema Periode
Balgevoel en dribbelenseptember-december
Passeren en movesjanuari-april
Aannemen en scorenapril-juli

Bovenstaande trainingsprogramma’s zijn aangepast op de betreffende leeftijdscategorieën. De allerkleinsten (2 jaar) focussen zich op motorische vaardigheden, 3-jarigen werken aan hun bewegingsvaardigheden en de groep van 4-5 werkt jarigen aan voetbaltechnische vaardigheden in de bovenstaande thema’s.

• Wanneer?

De PSV Soccer School organiseert vanaf 27 september de 10-weekse module voetjebal. Tien weken lang wordt er ‘getraind’ in 45 minuten durende sessies op onderstaande tijden:
Groep 1:         10.00 – 10.45 uur
Groep 2:         11.00 – 11.45 uur

Data nieuwe reeks (inschrijving sluit 21-09-2020 om 09:00 uur)

Week 1:        27-09
Week 2:        04-10
Vrij:              11-10
Week 3:        18-10
Week 4:        25-10
Week 5:        01-11
Week 6:        08-11
Week 7:        15-11
Week 8:        22-11
Week 9:        29-11
Vrij:              06-12 (Sinterklaas)
Week 10:

Om aan PSV Soccer School Voetjebal mee te doen betaal je €165,00. Dit is inclusief

• 10x trainingen
  • Officieel PSV Soccer School Voetjebal-tenue
  • Teamfoto
  • Ontmoeting met mascotte Phoxy
  • PSV Goodiebag + bidon
  • Certificaat van deelname

Ben je lid van de Phoxy Club? Dan heb je recht op korting. Log in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend. Vind jij het leuk om vaker mee te doen en kun je je tenue weer gebruiken? Dan krijg je nog een 5% extra korting bovenop je lidmaatschapskorting. Neem in dit geval, onder vermelding van je naam en de module waar je aan mee wil doen, contact op met soccerschool@psv.nl

Coronamaatregelen
PSV houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Klik hier om te zien welke dat zijn.