De PSV Soccer School gaat On Tour! Op het sportpark van Amateur Partner SV Brandevoort uit Helmond werken fanatieke voetballers uit de regio gedurende zes weken aan hun voetbalvaardigheden. De Soccer School On Tour is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan in!

Ontwikkel je skills dankzij PSV! Op het sportpark van SV Brandevoort ga je samen met de trainers van de PSV Soccer School zes weken aan de slag om van jezelf een betere en completere voetballer te maken. Volgens een uitgekiend programma werken we samen aan jouw ontwikkeling als voetballer. Leer onder meer hoe jij de juiste keuzes in het veld maakt en word behendiger met de bal.

De PSV Soccer School On Tour is voor fanatieke voetballers (jongens en meiden) van 7 tot en met 12 jaar. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de amateurvereniging SV Brandevoort. De deelnemende voetballers worden onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: 7-8, 9-10 en 11-12 jaar. Ben jij een fanatieke voetballer die zijn vaardigheden bij PSV wil verbeteren? Schrijf je dan direct in!

Persoonlijke aandacht staat bij de PSV Soccer School hoog in het vaandel. Om iedere speler de juiste aandacht te geven wordt er getraind in kleine groepen. De groepen bestaan uit maximaal zestien spelers onder begeleiding van een tweetal trainers.

Voor de editie die start in oktober 2017 kun je je nu inschrijven. Klik hier om je direct in te schrijven!
De trainingen vangen wekelijks aan op woensdagmiddag 15.00 uur, dit geldt voor iedere leeftijdscategorie. Een training duurt 1,5 uur.

• Week 1 woensdag 25 oktober
  • Week 2 woensdag 01 november
  • Week 3 woensdag 08 november
  • Week 4 woensdag 15 november
  • Week 5 woensdag 22 november
  • Week 6 woensdag 29 november

Kosten?

De kosten voor de PSV Soccer School On Tour bedraagt € 139,99 per speler. Leden van SV Brandevoort en de leden van andere Amateur Partners van PSV krijgen 5% korting (indien Amateur Partner Card is geactiveerd). Deelname voor hen is mogelijke voor € 132,99. Daarvoor krijg je onder andere zes professionele trainingen, een officieel PSV Soccer School-voetbalshirt, -gymsack, -bidon en een certificaat van deelname.

Klik hier voor de algemene voorwaarden PSV Soccer School On Tour.