De PSV Soccer School gaat On Tour! Op het sportpark van Amateur Partner SV Brandevoort uit Helmond werken fanatieke voetballers uit de regio gedurende zes weken aan hun voetbalvaardigheden. De Soccer School On Tour is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Wil jij erbij zijn? Maak je interesse kenbaar! 

Speerpunten

Ontwikkel je skills dankzij PSV! Op het sportpark van SV Brandevoort ga je samen met de trainers van de PSV Soccer School zes weken aan de slag om van jezelf een betere en completere voetballer te maken. Volgens een uitgekiend programma werken we samen aan jouw ontwikkeling als voetballer. Leer onder meer hoe jij de juiste keuzes in het veld maakt en word behendiger met de bal.

Voor wie is het?

De PSV Soccer School On Tour is voor fanatieke voetballers (jongens en meiden) van 7 tot en met 12 jaar. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de amateurvereniging SV Brandevoort. De deelnemende voetballers worden onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: 7-8, 9-10 en 11-12 jaar. Ben jij een fanatieke voetballer die zijn vaardigheden bij PSV wil verbeteren?

Persoonlijke aandacht staat bij de PSV Soccer School hoog in het vaandel. Om iedere speler de juiste aandacht te geven wordt er getraind in kleine groepen. De groepen bestaan uit maximaal zestien spelers onder begeleiding van een tweetal trainers.

Wanneer?

Momenteel is het programma gestart en wordt er getraind op zondagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur, dit geldt voor iedere leeftijdscategorie. Nieuwe startdatum nog niet bekend.

Week 1: zondag 3 juni
Week 2: zondag 10 juni
Week 3: zondag 17 juni
Week 4: zondag 24 juni
Week 5: zondag 1 juli
Week 6: zondag 8 juli

Kosten?

De kosten voor de PSV Soccer School On Tour bedraagt € 139,- per speler. Leden van FC PSV, SV Brandevoort en de leden van andere Amateur Partners van PSV krijgen 5% korting (indien Amateur Partner Card is geactiveerd). Deelname voor hen is mogelijke voor € 132,05. Daarvoor krijg je onder andere zes professionele trainingen, een officieel PSV Soccer School-voetbalshirt, -gymsack, -bidon en een certificaat van deelname.

Vragen?

Voor meer informatie of vragen over de PSV Soccer School kunt u contact met ons opnemen via soccerschool@psv.nl.

Klik hier voor de algemene voorwaarden PSV Soccer School On Tour.